Sot në “Rreth Botës” për martesat e gjinisë së njëjtë

Sot në “Rreth Botës” për martesat e gjinisë së njëjtë

01 July 2017 12:45

Sot në Rreth botës do të flasim për martesat mes gjinisë së njëjtë të cilat të premten i miratoi parlamenti gjerman.

Në Finlandë është duke u eksperimentuar për të ulur papunësinë në vend duke u dhënë njerëzve para pa kushte dhe do të shohim marshin që po e bëjnë aktivistët turk nga Ankaraja në Stamboll.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme