Botë

Maqedoni e Veriut, fillon viti i ri shkollor me prezencë fizike

 

Në Maqedoninë e Veriut ka filluar viti i ri shkollor 2021/22 me prezencë fizike dhe me masa për mbrojtje kundër pandemisë së koronavirusit.

Ministria e Arsimit dhe Shkencës ka miratuar protokolle për mbrojtje ndërsa ministrja Milla Carovska vizitoi Shkollën së Mesme “Nikolla Karev” në Shkup, ku nxënësve u uroi mbarëvajtje të vitit shkollor.