Botë

Talebanët vendosin rregulla të reja: Gratë në udhëtime vetëm me burra

 

Talebanët kanë njoftuar se do të ndalojnë muzikën në Afganistan, sepse e konsiderojnë atë jo islamike, dhe gratë që udhëtojnë për disa ditë do të duhet të kenë një shoqërues mashkull.

Zëdhënësi i talebanëve Zabihulah Mujahid njoftoi për "New York Times" se muzika do të ndalohej në vend.