Botë

I kërkuar nga SHBA-ja, komandanti taleban shihet në mes të Kabulit

Foto: BBC
 

Një udhëheqës taleban i kërkuar nga SHBA-ja dhe OKB-ja është parë të jetë në kryeqyteti afgan, Kabul, përpara bisedimeve për formimin e qeverisë së re.

Khalil Haqqani, i cili është pjesë e rrjetit “Haqqani”, u fotografua mes një turme, i rrethuar nga njerëz të armatosur me uniforma ushtarake. Në fotografi u pa se ai ishte në një xhami dhe po adresohej nga aty.