Botë

Britania aprovon terapinë me anti-trupa të krijuar në laborator kundër COVID-19

 

Një tretman i ri kundër COVID-19, i cili shfrytëzon antitrupa të prodhuar në laborator për të sulmuar virusin, është aprovuar të premten në Britani të Madhe.

Rregullatori në këtë shtet ka bërë të ditur se ilaçi “Ronapreve” kishte treguar se parandalon infektimin dhe redukton nevojën për hospitalizim.