Botë

Pas shtatë vjetësh lirohet një vajzë e kidnapuar në një grup në Nigeri

 

Një nga vajzat nigeriane e cila ishte në shkollë dhe ishte kapur nga militantët islamistë të Boko Haram në qytetin e Chibokit në vitin 2014 është lënë e lirë dhe është bashkuar me familjen e saj.

Ruth Ngladar Podu dhe një burrë me të cilin thuhet se janë martuar gjatë kohës sa ishin në robëri i janë dorëzuar ushtrisë Nigeriane, sipas të dhënave zyrtare.