Botë

Turistët e huaj evakuohen nga hotelet e rrezikuara nga zjarret në Turqi

Foto: AP
 

Turistët e huaj janë evakuuar nga plazhet në jug-perëndim të Turqisë, ku zjarret e mëdha tashmë po kërcënojnë hotelet dhe shtëpitë.

Anijet e rojeve bregdetare turke, të ndihmuara nga anije private dhe jahte janë angazhuar për të dërguar pushuesit në zona të sigurta, kanë bërë të ditur mediat lokale në Turqi.