Botë

Belgjika zbut edhe më tej masat anti-COVID

 

Në Belgjikë, ku shkalla e personave të vaksinuar plotësisht kundër koronavirusit tejkalon 70 për qind, qeveria ka lehtësuar më tej masat për parandalimin e përhapjes së pandemisë.

Ndalesa në praninë e numrit maksimal të klientëve nëpër dyqane dhe qendra tregtare është hequr plotësisht.