Botë

Kina dhe Japonia të shqetësuara me shpërthimin e ri të rasteve me COVID-19

Foto: AP
 

Shpërthimi i rasteve të para të infektimit me koronavirus në qytetin kinez Nanzhing është përhapur në pesë krahina të tjera dhe në Pekin.

Së paku 200 persona janë infektuar, pasi rasti i parë u konfirmua më 20 korrik në aeroportin e qytetit.