Botë

“Vrasësi i maceve” dënohet me më shumë se pesë vjet burg në Britani

 

Një roje sigurie është dënuar me burg për më shumë se pesë vjet për vrasjen dhe plagosjen me thikë të 16 maceve në një seri sulmesh gjatë natës.

Steven Bouquet vrau nëntë mace rreth zonës së Brightonit midis tetorit 2018 dhe qershorit 2019. Shtatë të tjera u plagosën.