Botë

Situata me COVID-19 në Serbi po përkeqësohet

 

Anëtari i shtabit të krizave për luftimin e Covid 19 në Serbi, epidemiologu Predrag Kon ka thënë këtë të hënë se në Serbi ka përkeqësim të situatës epidemiologjiek, e cila sipas tij do të vazhdojë të përkeqësohet edhe më shumë gjatë gushtit.

“Ju nuk mund ta injoroni faktin se ekziston një vaksinë që mund t'u jepet personave mbi 12 vjeç dhe që ajo rekomandohet. E gjithë jeta jonë varet nga vaksinimi “ ka thënë ai për mediat serbe.