Botë

Ish-spiuni padit FBI-në për 100 milionë dollarë

Foto: AP
 

Ish-spiuni Richard Wershe Jr ka ngre padi për 100 milionë dollarë ndaj ish-agjentëve të FBI-së dhe prokurorëve, duke pretenduar për abuzim me fëmijë në lidhje me kohën e tij sa ishte informator i FBI-së, raporton BBC.

Storia e tij është kthyer në një film të Holly]oodit.