Botë

Kina mund t'i marrë tokë Malit të Zi për shkak të mospagesës së kredisë

 

Autostrada mbi kanionin piktoresk të lumit Moraca të Malit të Zi është arsyeja që kërcënon ta falimentojë shtetin e vogël ballkanik.

‘’China Road’’ dhe ‘’Bridge Corporation’’, ndërmarrja shtetërore e cila po ndërton autostradën me punëtorë të importuar kinezë, nuk ka përfunduar ende ndërtimin e seksionit të parë të autostradës mbi 400 kilometrash për në kryeqytetin serb Beograd.