Botë

Një gjarpër helmues “shëtit” në Karolinën Veriore, alarmohet kryeqyteti

 

Zyrtarët në Karolinën Veriore po paralajmërojnë njerëzit që të kenë kujdes për një gjarpër helmues të lirë.

Policia ka lëshuar një paralajmërim të martën ku ka thënë se çdokush që sheh një kobra zebër t’i qëndrojë larg dhe të thërrasë ndihmën emergjente. Ka thënë se gjarpri helmues mund të pështyjë dhe të kafshojë nëse gjendet në një hapësirë të ngushtë, si në ndonjë qoshe.