Botë

Qindra punonjës mjekësorë në Indonezi preken me COVID-19 pas vaksinimit

Foto: AP
 

Më shumë se 350 mjekë dhe punonjës të tjerë shëndetësorë në Indonezi janë prekur me COVID-19, pavarësisht se janë vaksinuar me vaksinën kineze Sinovac.

Kjo ka rritur shqetësimet për efikasitetin e disa prej vaksinave në raport me disa prej varianteve më infektive të virusit.