Botë

Pas pandemisë, BE-ja duhet të dëshmojë se ia vlen

Për ta ringjallur projektin e kahershëm, liderët e Evropës duhet të garantojnë se unioni është përnjëmend një fuqi globale

 

Për ta ringjallur projektin e kahershëm, liderët e Evropës duhet të garantojnë se unioni është përnjëmend një fuqi globale

Teksa sezoni i pushimeve verore po afron dhe certifikatat digjitale të Bashkimit Evropian për vaksinimin ndaj COVID-19 do të hyjnë në fuqi më 1 korrik, një garë kundër ka marrë hov.

Liderët evropianë duhet të trimërojnë një numër të mjaftueshëm të qytetarëve të tyre për t’u paraqiten për vaksinim, ashtu që të garantojnë se rihapja e udhëtimeve përreth bllokut të mos shpjerë drejt një vale të re infektimesh.