Botë

Gjermania lëshon pasaportat digjitale të vaksinimit

 

Gjermania ka nisur të enjten lëshimin e pasaportave digjitale të vaksinimit që mund të përdoren në të gjithë Evropën, teksa Kontinenti po përgatitet për fillimin e sezonit turistik të verës.

Ministri gjerman i Shëndetësisë ka bërë të ditur se duke nisur nga kjo javë, qendrat e vaksinimit, mjekët dhe farmacitë në gjithë vendin do të fillojnë me lëshimin gradual të këtyre pasaporta digjitale për personat e imunizuar kundër COVID-19.