Botë

Hetuesit francezë intervistojnë ish-shefin e Nissanit, Carlos Ghosn

Foto: AP
 

Një ekip hetuesish francezë kanë nisur të hënën marrjen në pyetje të ish-shefit të Nissanit, Carlos Ghosn, në Bejrut, lidhur me dyshimet për keqpërdorime financiare.

Takimi përbën mundësinë e parë që Ghosn të mbrohet karshi pretendimeve franceze për keqpërdorime, që nga arrestimi i tij në Japoni më 2018 dhe ikja në Liban një vit më vonë. Gjatë intervistimit në Pallatin e Drejtësisë në Bejrut, që pritet të zgjasë të paktën disa ditë, kanë marrë pjesë edhe pjesëtarët e gjyqësorit libanez.