Botë

Nëna e bjelloruses së arrestuar thotë se është e gatshme të lutet për ndihmë

Foto: BBC
 

Për Anna Dudichun gjërat më kurrë nuk do të jenë njëjtë.

Vajza e saj, Sofia Sepaga, ishte në aeroplanin e Ryanairit që kishte planin e fluturimit nga Athina për në Vilnius, itinerari i të cilit u devijua detyrueshëm dhe u ndal në Minsk.