Botë

Arrestohet mashtruesi në Bosnje, shtirej si pop, prift dhe hoxhë

Foto: Ilustrim
 

Është arrestuar një pop i rrejshëm në Bijeljine të Bosnjës dhe Hercegovinës, i njëjti mashtronte se ishte edhe priftë e hoxhë.

I njëjti person akuzohet për mashtrim duke kryer funerale në të gjithë Bosnjën.