Botë

Greqia hap sezonin turistik dhe lehtëson disa prej masave anti-COVID

Foto: AP
 

Greqia ka hapur sezonin turistik, duke lehtësuar shumicën e masave anti-COVID dhe duke deklaruar se “po e lënë mbylljen tashmë prapa”.

Vaksinimi në këtë shtet po vazhdon të kryhet ndërkohë që, brenda ditës raportohet për rreth 2,000 raste të reja pozitive me koronavirus.