Botë

Palestinezët ikin nga bombardimet izraelite prej qiellit, tokës dhe detit

Konflikti në përshkallëzim ka nxitur protesta në Bregun e okupuar Perëndimor, ku shtatë palestinezë janë vrarë në zjarrin e ushtrisë izraelite, duke e zgjeruar diametrin e dhunës midis arabëve dhe hebrenjve në Izrael. “Hamasi” ka lavdëruar përleshjet midis të rinjve që hidhnin gurë dhe ushtarëve izraelitë në Bregun Perëndimor, duke u bërë thirrje palestinezëve që “t’ia vënë flakën tokës nën këmbët e okupatorit

 

Konflikti në përshkallëzim ka nxitur protesta në Bregun e okupuar Perëndimor, ku shtatë palestinezë janë vrarë në zjarrin e ushtrisë izraelite, duke e zgjeruar diametrin e dhunës midis arabëve dhe hebrenjve në Izrael. “Hamasi” ka lavdëruar përleshjet midis të rinjve që hidhnin gurë dhe ushtarëve izraelitë në Bregun Perëndimor, duke u bërë thirrje palestinezëve që “t’ia vënë flakën tokës nën këmbët e okupatorit

Palestinezët në Gazë kanë braktisur shtëpitë e tyre, duke bartur në krahë fëmijët dhe gjërat e çmueshme, teksa forcat izraelite kanë vërshuar të premten territorin me bomba të hedhura nga ajri, toka dhe deti.

Konflikti në përshkallëzim ka nxitur protesta në Bregun e okupuar Perëndimor, ku shtatë palestinezë janë vrarë në zjarrin e ushtrisë izraelite, duke e zgjeruar diametrin e dhunës midis arabëve dhe hebrenjve në Izrael. “Hamasi” ka lavdëruar përleshjet midis të rinjve që hidhnin gurë dhe ushtarëve izraelitë në Bregun Perëndimor, duke u bërë thirrje palestinezëve që “t’ia vënë flakën tokës nën këmbët e okupatorit”.