Botë

Në disa shkolla në SHBA nuk do të jenë të detyrueshme maskat për nxënësit

Foto: AP
 

Dhjetëra shkolla në Atlanta kanë hequr kërkesën që nxënësit të mbajnë maska, dhe shumë të tjera ka gjasa që t’i bashkangjiten atyre para fillimit të vitit të ri akademik. 

Derisa shumë shohin nevojën e vazhdueshme që të mbrojnë fëmijët dhe mësimdhënësit të cilët nuk janë vaksinuar, të tjerë po argumentojnë se maskat po i pengojnë studentët.