Botë

Erdogan i siguron palestinezët për mbështetjen e Turqisë

 

Presidenti turk, Recep Tayyip Erdigan, ka porositur të hënën se vendi i tij do ta mbështesë përherë kauzën palestinezë, se do të jetë përherë përkrah “vëllezërve” palestinezë dhe do ta mbrojë dinjitetin e “Al-Aqsas”.

Drejtoria për Komunikime pranë zyrës së presidentit turk ka njoftuar se Erdogani ka zhvilluar bisedime të ndara me liderin palestinez, Mahmoud Abbas, si dhe me liderin politik të lëvizjes “Hamas”, Ismail Haniyeh.