Botë

Pas rreth shtatë muajsh bllokim, Spanja heq gjendjen e jashtëzakonshme

Foto: AP
 

Shteti i Spanjës ka hequr gjendjen e jashtëzakonshme që ishte vënë në tetor të 2020-s për ta luftuar pandeminë, duke lejuar spanjollët të udhëtojnë në rajone.

Heqjen e gjendjes, spanjollët e festuan dhe iu gëzuan “kthimit në normalitet”.