Botë

Mbi 160 palestinezë e 6 policë izraelitë të lënduar nga përplasjet në xhaminë Al-Aqsa

Foto: AP
 

Të paktën 163 palestinezë dhe 6 oficerë policorë izraelitë kanë mbetur të lënduar në përplasjet që kanë ndodhur në Jerusalem, kanë bërë të ditura autoritetet policore të të dyja vendeve.

Shumica prej tyre kanë mbetur të lënduar në xhaminë Al-Aqsa ku policia izraelite ka gjuajtur me plumba gome, derisa palestinezët gjuanin gurë dhe shishe në drejtim të tyre.