Botë

Numri i rasteve me COVID-19 në botë arrin mbi 153 milionë

Numri i rasteve me COVID-19 në botë arrin mbi 153 milionë
 

Që nga fillimi i epidemisë, më shumë se 153 milionë raste të koronavirusit janë regjistruar në botë, nga të cilat më shumë se 19.5 milionë janë aktive, sipas të dhënave më të fundit nga faqja e internetit Worldometers.

Sipas faqes së internetit, 153.217.808 njerëz në të gjithë botën kanë qenë të infektuar me koronavirus deri më tani, 3.210.874 kanë vdekur dhe 130.458.415 të rikuperuar nga ky infeksion.