Botë

Rezistenca ndaj vaksinimit

Rezistenca ndaj vaksinimit

Greeneville, SHBA, 2 maj - “Pra, a e keni marrë vaksinën?”.

 

Komunitetet si Greeneville dhe rrethinat e tij - rurale, me shumicë dërrmuese republikanë, të krishterë, 95 për qind të bardhë - janë në radarin e presidentit Biden dhe të zyrtarëve amerikanë të shëndetësisë, përderisa përpjekjet për ta vaksinuar pjesën më të madhe të popullsisë amerikane po hyjnë drejt një faze kritike

Greeneville, SHBA, 2 maj - “Pra, a e keni marrë vaksinën?”.

Pyetja, një përshëndetje miqësore për Betty Smithin, gruan e pastorit, qëndroi në ajër përderisa katër gratë e kishës u ulën për të pirë kafe dhe për të biseduar si zakonisht në Ingles Market.