Botë

SpaceX kthen me sukses astronautët në Tokë

FOTO: NASA
 

Katër astronautë janë kthyer në Tokë nga Stacioni Ndërkombëtar i Hapësirës, ​​në atë që ishte zbarkimi i parë e NASA-s gjatë natës në 53 vjet, njoftoi BBC.

Ekuipazhi - tre astronautë të NASA-s dhe një nga agjencia hapësinore japoneze Jaxa - kaluan gati gjashtë muaj në hapësirë.