Botë

Sistemi në kolaps, India po përjeton ferrin e COVID-19

Sistemi në kolaps, India po përjeton ferrin e COVID-19
Foto: AP
 

Shumë kanë besuar se India e ka mundur koronavirusin. Tani, spitaleve po u mbaron oksigjeni dhe trupat po grumbullohen në morg.

Para një mase njerëzish pa maska të mbledhur në tubimin politik, kryeministri indian Narendra Modi, me krenari pranoi se ai asnjëherë nuk kishte parë turmë më të madhe. As ai nuk kishte maskë.