Botë

Rusia dërgon Navalnyn në spitalin e burgut

Rusia dërgon Navalnyn në spitalin e burgut
 

Lideri opozitar rus Alexei Navalny është duke u dërguar në spital të burgut dhe autoritetet thonë se gjendja e tij është “e kënaqshme”, njofton BBC.

Ai është në grevë urie për 20 ditë, duke u ankuar për trajtim joadekuat mjekësor. Ai gjendet në koloninë penale Pokrov rreth 100 kilometra në lindje të Moskës.