Botë

Macroni mbikëqyr punimet në Notre-Dame, dy vjet pas zjarrit

 

Presidenti francez, Emmanuel Macron, ka mbikëqyrur të enjten punimet në restaurimin e katedrales “Notre-Dame”, në dyvjetorin e zjarrit që kishte mbërthyer monumentin historik të Parisit.

Pak orë pas zjarrit të madh Macroni kishte premtuar se katedralja e shekullit të 12-të do të rindërtohej dhe do të rihapej në vitin 2024.