Botë

Ushtari amerikan keqtrajtohet nga policia

Ushtari amerikan keqtrajtohet nga policia
 

Një pjesëtar i ushtrisë amerikane ka paditur dy zyrtarë policorë në Virginia për keqtrajtim gjatë një kontrolli të zakonshëm. Në videon e publikuar të shtunën, shihen dy zyrtarët policorë që ia drejtojnë armën ushtarit me uniformë.

Caron Nazario, shtetas amerikan me prejardhje latine, ka thënë se të drejtat kushtetuese i janë shkelur gjatë ndaljes nga policia në muajin dhjetor të vitit 2020. Në këtë video ushtaraku vazhdimisht pyet për arsyet e ndaljes, por njëri nga policët hesht dhe vetëm i kërkon daljen nga vetura.