Botë

Bullgaria nga e hëna rihap shkollat, restorantet dhe kinematë

Bullgaria nga e hëna rihap shkollat, restorantet dhe kinematë
FOTO: AP
 

Bullgaria do të rihapë shkollat, restorantet dhe kinematë nga e hëna pasi vala e tretë e pandemisë së koronavirusit tregoi disa shenja lehtësimi, ka thënë të enjten ministri i Shëndetësisë, Kostadin Angelov.

Qendrat tregtare do të hapen pas dy javëve, ndërsa baret dhe klubet e natës, të mbyllura që nga nëntori, do të jenë në gjendje të mirëpresin njerëz me kapacitet prej 50 për qind nga 29 prilli.