Botë

Ish-ambasadori birman në Londër nxirret nga zyra, kaloi natën në veturë

Ish-ambasadori birman në Londër nxirret nga zyra, kaloi natën në veturë
 

Ish-ambasadori i Birmanisë në Londër, natën mes së mërkurës dhe së enjtes e ka kaluar në veturë, pasi që ishte dëbuar nga ndërtesa e ambasadës.

Ish-ambasadori Kia Zwar Min, ka thënë se largimi i tij nga ndërtesa e ambasadës është kërkuar nga atasheu ushtarak në Birmani, pasi që ai është shkarkuar nga detyra e përfaqësuesit të shtetit.