Botë

Të paktën 11 të vrarë në protestat e reja në Birmani

Foto: AP
 

Të paktën 11 qytetarë janë vrarë në veriperëndim të Birmanisë në trazirat që po vazhdojnë, prej se ushtria mori kontrollin mbi vendin.

Demostruesit po u kundërpërgjigjen forcave të sigurisë me pushkë gjuetie dhe bomba molotovi, shkruan “AlJazeera” të enjten.