Botë

Në Mal të Zi, protestuesit hipin mbi veturën zyrtare ku ishte vajza e kryeministrit

Në Mal të Zi, protestuesit hipin mbi veturën zyrtare ku ishte vajza e kryeministrit
 

Një ngjarje e pazakontë dhe trishtuese për familjen e kryeministrit të Malit të Zi, Zdravko Krivokapiq, ka ndodhur sot në rrugën Podgoricë – Nikshiq.

Një veturë zyrtare është tentuar të ndalohet nga një grup të rinjsh, e pasi nuk ia dolën dhe vazhdonte të ecte ngadalë, ata hipën mbi të.