Botë

Një filipinas vdiq pasi u detyrua nga Policia të bënte “squat” pas thyerjes së masave

Një filipinas vdiq pasi u detyrua nga Policia të bënte “squat” pas thyerjes së masave
 

Një burrë në Filipine ka vdekur pasi u detyrua të bënte 300 ushtrime “squats” për prishjen e masave anti-Covid, nga policia.

Më 1 prill, Darren Manaog Penaredondo, 28-vjeçar, u largua nga shtëpia e tij në General Trias, një qytet në provincën Cavite, i cili është nën bllokim për shkak të rritjes së rasteve Covid-19, për të blerë ujë, tha familja e tij. Por ai u ndalua nga policia dhe iu tha të bënte “ushtrime squat" 100 herë, sipas raportit.