Botë

Mbi 65 mijë persona kanë vdekur nga COVID-19 në Brazil në mars

Mbi 65 mijë persona kanë vdekur nga COVID-19 në Brazil në mars
 

Vetëm gjatë muajit mars në Brazil kanë vdekur 66.570 persona nga COVID-19, më tepër se dyfish se që ishte rekordi mujor në këtë vend, raporton BBC.

Presidenti i Brazilit, Jair Bolsonaro, është përballur me kritika të vazhdueshme për menaxhimin e pandemisë dhe është goditur nga dorëheqjet e profilit të lartë këtë javë.