Botë

Minneapolisi do të paguajë 27 milionë dollarë për gjykimin për vrasjen e George Floyd

 

Qyteti i Minneapolisit ka arritur të premten marrëveshje me familjen e George Floyd që të paguajë 27 milionë dollarë për të zgjidhur procesin gjyqësor për vrasjen e tij.

Vrasja e Floyd nga polici Derek Chauvin, pasi ishte vendosur nga policia në gjunj, ishte kapur nga kamerat e rrugës dhe pamjet patën shkaktuar protesta masive në mbarë botën, shkruan BBC.