Botë

Izraeli thotë se 600 fëmijët e vaksinuar kundër COVID-19 nuk kanë pësuar efekte anësore

Izraeli thotë se 600 fëmijët e vaksinuar kundër COVID-19 nuk kanë pësuar efekte anësore
Foto: Ilustrim
 

Qindra fëmijë mes moshave 12 dhe 16 vjeç që kanë marrë vaksinën e Pfizer/BioNTechit në Izrael, nuk kanë përjetuar efekte anësore serioze, i ka thënë Guardianit një zyrtar.

Ministria e Shëndetësisë izraelite ka rekomanduar vaksinimin e adoleshentëve për të parë nëse vuajnë nga ndonjë nga kushtet që i bënë ata të ndjeshëm ndaj koronavirusit.