Botë

Franca ndjek shembullin e Italisë, mund të bllokojë dërgimin e vaksinave

Franca ndjek shembullin e Italisë, mund të bllokojë dërgimin e vaksinave
 

Franca mund të ndjekë shembullin e Italisë dhe të bllokojë dërgesat e vaksinave anti-Covid-19 jashtë Evropës, ka thënë të premten ministri francez i Shëndetësisë, Olivier Veran.

Veran u pyet në kanalin televiziv francez BFMTV nëse Franca mund të mbajë ose jo një qëndrim të ngjashëm me Italinë për këtë. Ministri francez i Shëndetësisë u përgjigj duke thënë “ne mundemi”.