Botë

E fejuara e Khashoggit kërkon veprime kundër princit “vrasës” saudit

E fejuara e Khashoggit kërkon veprime kundër princit “vrasës” saudit

Stamboll, 4 shkurt (AP) – E fejuara e gazetarit të vrarë saudit Jamal Khashoggi ka bërë të ditur të enjten se liderët botërorë nuk duhet t’i ruanin marrëdhëniet me “një vrasës”, duke aluduar në princin saudit, Mohammed bin Salman.

 

Stamboll, 4 shkurt (AP) – E fejuara e gazetarit të vrarë saudit Jamal Khashoggi ka bërë të ditur të enjten se liderët botërorë nuk duhet t’i ruanin marrëdhëniet me “një vrasës”, duke aluduar në princin saudit, Mohammed bin Salman.

Këtë gjë, Hatice Cengiz e ka thënë pak ditë pasi që raporti i Inteligjencës së Shteteve të Bashkuara të Amerikës e ka implikuar de facto sunduesin e Arabisë Saudite me vrasjen e disidentit dhe kritikut të princit.