Botë

Mijëra policë monitorojnë masat kundër koronavirusit në Çeki

Foto: AP
 

Policia dhe ushtria në Republikën e Çekisë kanë ngritur rreth 500 postblloqe, për të kontrolluar respektimin e masave kundër përhapjes së koronavirusit.

Rreth 30.000 oficerë janë përfshirë në operacion.