Botë

Gjermanisë i bëhet thirrje që ta lejojë përdorimin e vaksinës së AstraZenecas edhe për personat mbi 65 vjet

Gjermanisë i bëhet thirrje që ta lejojë përdorimin e vaksinës së AstraZenecas edhe për personat mbi 65 vjet
 

Imunologu gjerman Casten Watzl, i ka bërë thirrje autoriteteve gjermane që të ndërrojnë mendje dhe të lejohet vaksinimi i personave mbi 65 vjet me vaksinën anti-COVID të Oxford/AstraZenecas, njofton BBC.

Në një intervistë për BBC, Watzl, që është në krye të Shoqërisë Gjermane për Imunologji, ka thënë se rregullatorët gjermanë duhet të ndryshojnë vendimin për të mos rekomanduar vaksinën e Oxford/AstraZenecas për personat e moshuar.