Botë

SHBA-ja aprovon vaksinën Johnson & Johnson

 

Rregullatorët e SHBA-së kanë aprovuar zyrtarisht vaksinën anti-COVID një dozëshe të Johnson & Johnson, raporton BBC. Është kjo vaksina e tretë anti-COVID që aprovohet në SHBA.

Vaksina është vendosur të jetë një alternativë me kosto më të ulët ndaj vaksinave Pfizer dhe Moderna, pasi mund të ruhet në temperatura më të larta sesa dy vaksinat e tjera.