Botë

Moti i ftohtë shkakton ngordhjen e qindra lakuriqëve në Teksas

 

Pas temperaturave të ulëta dhe motit të ndryshueshëm, Teksasi është duke u përballur me problemin e lakuriqëve.

Këtë e ka bërë të ditur Departamenti i Parqeve dhe Jetës së Egër, duke thënë se dhjetëra koloni lakuriqësh janë gjetur të ngordhur në rrugët dhe qoshet e shtëpive. Përmes një postimi në Facebook, Departamenti ka shkruar se kjo ka ndodhur për shkak të motit të ftohtë, ku lakuriqët kanë shpenzuar rezervat e tyre dhe kanë ngordhur nga uria.