Botë

“Pasaportat” e vaksinave

“Pasaportat” e vaksinave

Tel Aviv, 27 shkurt (AP) – Ngjyra vjollce shndriste skenën e klubit teksa nja 300 veta, me maska në fytyrë dhe të distancuar nga njëri-tjetri, shpërthyen në duartrokitje të lehta. Për herë të parë që prej fillimit të pandemisë, muzikanti izraelit, Aviv Geffen, luante në pianon e tij elektrike. Lëvizte gishtat para një audience të ulur para tij.

 

Përbrenda shtetit izraelit pasaportat ose “kartoni i gjelbër”, që sigurohen nëpërmjet një aplikacioni, janë bërë shumë të vlefshme. Izraeli në ditët e fundit ka arritur marrëveshje me Greqinë dhe Qipron për të njohur “kartonët e gjelbër” të njëra-tjetrës. Marrëveshje të tjera priten edhe gjatë javëve të ardhshme, me qëllim të ringjalljes së turizmit para stinës së verës

Tel Aviv, 27 shkurt (AP) – Ngjyra vjollce shndriste skenën e klubit teksa nja 300 veta, me maska në fytyrë dhe të distancuar nga njëri-tjetri, shpërthyen në duartrokitje të lehta. Për herë të parë që prej fillimit të pandemisë, muzikanti izraelit, Aviv Geffen, luante në pianon e tij elektrike. Lëvizte gishtat para një audience të ulur para tij.

“Një mrekulli po ndodh sonte këtu”, u drejtua muzikanti kah turma.