Botë

Navalny zhvendoset nga burgu i Moskës, nuk dihet ku është dërguar

Foto: Reuters
Foto: Ilustrim
 

Lideri opozitar rus Alexei Navalny është zhvendosur nga burgu i Moskës në një destinacion të panjohur, thonë mbështetësit e tij

Ai është marrë nga burgu i deritanishëm pa asnjë paralajmërim dhe njoftim të mbështetësve të tij dhe mund të jetë dërguar në një kamp burgu, kanë shtuar.