Botë

Kapet një rekord prej 23 tonësh kokainë në Gjermani dhe Belgjikë

Kapet një rekord prej 23 tonësh kokainë në Gjermani dhe Belgjikë
Foto: AP
 

Autoritetet doganore në Gjermani dhe Belgjikë kanë kapur një sasi rekorde prej 23 tonë kokainë që ishte e destinuar për Holandë, njofton BBC.

Autoritetet gjermane kanë zbuluar 16 tonë kokainë në pesë kontejnerë që kishin arritur në portin e Hamburgut nga Paraguai më herët këtë muaj.